Logo de AB Grup

Inici   |   Empresa   |   Serveis

Venda

Explora l’elegància i funcionalitat a AB Grup, on et presentem la nostra selecció exclusiva de portes automàtiques i sistemes d’automatismes. Des de opcions residencials fins a solucions industrials, cada producte ha estat seleccionat amb cura per la seva durabilitat i disseny estètic.

No només proporcionem productes de alta qualitat, sinó també serveis d’instal·lació professionals per garantir un rendiment òptim. El nostre equip està preparat per assessorar-te i personalitzar solucions que s’ajustin a les teves necessitats específiques.

Descobreix la combinació perfecta d’estil i funcionalitat a les nostres portes automàtiques. Transforma el teu espai amb accessibilitat i seguretat superiors.

Reparació

A més d’oferir portes automàtiques i sistemes d’automatismes de alta qualitat, també donem suport a la teva inversió amb un servei de reparació especialitzat. El nostre equip de tècnics capacitats està preparat per abordar qualsevol problema, des d’ajustaments menors fins a reparacions més complexes. Prioritzem la durabilitat i el rendiment a llarg termini, proporcionant-te tranquil·litat i assegurant-nos que els teus accessos es mantinguin en òptimes condicions. Confia en nosaltres per a la venda i la reparació, garantint així un accés segur i eficient.

Manteniment

A AB Grup, entenem que el rendiment durador de les teves portes automàtiques és essencial. És per això que ens especialitzem en un servei integral de manteniment per assegurar que els teus accessos funcionin de manera òptima al llarg del temps. El nostre equip d’experts s’encarrega d’ajustos, lubricació i revisió periòdica per prevenir possibles problemes i mantenir les teves portes en condicions ideals.

A més, pensant en la teva tranquil·litat, t’oferim tres plans adaptats a les teves necessitats: Bàsic, 24 hores i Tot Risc. Aquests proporcionen cobertura completa, garantint la seguretat i el rendiment ininterromput de les teves portes automàtiques.

Així, no només ens ocupem del present, sinó que també ens assegurem que les teves inversions segueixin sent una contribució valuosa al teu entorn al llarg del temps. Confia en nosaltres per al manteniment i la protecció de les teves portes automàtiques. Contacta’ns avui mateix i descobreix com podem oferir-te solucions integrals!

Visita’ns

C/ Manuel Alvar, 1

12580 Benicarló,

 Castelló

TEL: 964 47 09 73

abgrup@abgrup.es