Logo de AB Grup

Inici   |   Empresa   |   Serveis

Política de Privacitat

A Automatismos Benicarló S.L.U, valorem i respectem la teva privacitat. Aquesta Política de Privacitat descriu com recopilem, utilitzem i protegim la informació que ens proporciones quan visites el nostre lloc web.

Recopilació d’Informació

No recopilem informació personal identificable llevat que decideixis proporcionar-la voluntàriament a través del nostre formulari de contacte. La informació que recopilem a través d’aquest formulari pot incloure el teu nom, adreça de correu electrònic i qualsevol altre detall que decideixis compartir amb nosaltres.

Ús de la Informació

La informació que recopilem s’utilitza únicament per respondre a les teves consultes o comentaris enviats a través del formulari de contacte. No compartim aquesta informació amb tercers ni l’utilitzem amb cap altre propòsit que no sigui el de comunicar-nos amb tu directament.

Seguretat de la Informació

Ens comprometem a protegir la seguretat de la teva informació personal. Implementem mesures de seguretat adequades per protegir-la contra l’accés no autoritzat, la divulgació o l’alteració de les teves dades personals.

Enllaços a Llocs Web Externs

El nostre lloc web pot contenir enllaços a altres llocs web que no estan sota el nostre control. No ens fem responsables de les pràctiques de privacitat o el contingut d’aquests llocs web externs. Et recomanem revisar les polítiques de privacitat d’aquests llocs web abans de proporcionar-los qualsevol informació personal.

Canvis en aquesta Política de Privacitat

Ens reservem el dret d’actualitzar o modificar aquesta Política de Privacitat en qualsevol moment. Et recomanem revisar periòdicament aquesta pàgina per estar al corrent de qualsevol canvi. La data de la darrera actualització es indicarà al final d’aquesta política.

Contacte

Si tens alguna pregunta sobre aquesta Política de Privacitat, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte.

Última actualització: 08/02/2024

Visita’ns

C/ Manuel Alvar, 1

12580 Benicarló,

 Castelló

TEL: 964 47 09 73

abgrup@abgrup.es