Inici   |   Empresa   |   Serveis

Preguntes comuns

Quin tipus de portes automàtiques ofereixen?

A la nostra botiga oferim una àmplia varietat de portes automàtiques, sempre buscant adaptar-nos a les teves necessitats. A més, oferim automatismes per transformar portes en automàtiques.

Com puc sol·licitar un pressupost?

Pots sol·licitar un pressupost a través del nostre formulari de contacte en línia. Simplement completa el formulari amb les teves dades i els detalls del teu projecte, i ens posarem en contacte amb tu a la més avinent possible per poder avaluar les millors opcions.

Ofereixen instal·lació de portes automàtiques?

Sí, oferim serveis d’instal·lació professional de portes automàtiques. El nostre equip d’experts s’encarregarà d’instal·lar la teva porta de manera segura i eficient, assegurant-se que funcioni correctament i compleixi amb les teves expectatives.

Quin és el temps de lliurament de les portes i els automatismes?

El temps de lliurament pot variar depenent del tipus de porta i de la disponibilitat de stock. Un cop rebem la teva sol·licitud i confirmem els detalls de la comanda, et proporcionarem una estimació del temps de lliurament. Ens esforcem per completar les entregues de manera oportuna i mantenir als nostres clients informats sobre l’estat de la seva comanda.

Ofereixen servei de manteniment per a les portes automàtiques?

Sí, oferim serveis de manteniment preventiu i correctiu per garantir el funcionament òptim de les teves portes automàtiques al llarg del temps. Posa’t en contacte amb nosaltres per conèixer més detalls sobre els nostres plans de manteniment i com podem ajudar-te a mantenir les teves portes en perfectes condicions.

Quina garantia ofereixen en els seus productes i serveis?

Tots els nostres productes estan respaldats per una garantia de qualitat que cobreix possibles defectes de fabricació. A més, oferim garanties en els nostres serveis d’instal·lació i manteniment per donar-te tranquil·litat i confiança en la teva inversió.

Com puc posar-me en contacte amb el vostre equip d'atenció al client?

Pots posar-te en contacte amb el nostre equip d’atenció al client a través del nostre formulari de contacte, del noestre correu electrònic, per telèfon, o per WhatsApp. Estem aquí per ajudar-te amb qualsevol pregunta, consulta o sol·licitud que tinguis sobre les nostres portes automàtiques i serveis relacionats.

On estan ubicats? Tenen botiga física?

La nostra seu està ubicada al carrer Manuel Alvar, 1, a Benicarló.

Visita’ns

C/ Manuel Alvar, 1

12580 Benicarló,

 Castelló

TEL: 964 47 09 73

abgrup@abgrup.es